De Huizenbemiddelaar Gouda

Te koop Sleedoornsingel 16 Gouda

Te koop Sleedoornsingel 16 Gouda

Zowel aan de voor- als achterzijde vrij en rustig gelegen 7! kamer eengezinswoning met diepe voortuin, uitgebouwde entree, doorzonwoonkamer, dichte keukenruimte, 3 slaapkamers op de 1e verdieping, nette badkamer en 3 slaapkamers op de 2e verdieping, vliering (met vlizotrap) en zonnige, groene  achtertuin met stenen berging en achterom. Kenmerkend voor deze woning is de breedte van de woning.

Aan de voorzijde vrij uitzicht over groenstrook en singel en aan de achterzijde eveneens een ruimtelijk zicht.

Uitgebouwde en lichtvriendelijke entree/hal met meterkast, plavuizen vloerafwerking, eenvoudige toiletruimte v.v. toilet en fontein, trapopgang met trapkast en toegang tot de gesloten keukenruimte en living. Doorzon woonkamer met laminaat vloerafwerking, lichte wand- en plafondafwerking. Aan de voorzijde vrij uitzicht over groenstrook en singel en aan de achterzijde eveneens een ruimtelijk zicht. Dit jaar (2024) zijn de ramen aan de achterzijde van de living vervangen.

Eerste verdieping

Overloop met trapopgang naar de 2e verdieping. Zeer ruime slaapkamers, 3 in totaal, allen voorzien van een laminaat vloer. Een slaapkamer gelegen aan de voorzijde met uitzicht op de singel, beide andere slaapkamers liggen aan de achterzijde. Er is een handmatig te bedienen sunscreen Geheel betegelde badkamer ca. 4,6m2 met ligbad, 2e toilet, wastafelmeubel en radiator.

Tweede verdieping

Overloop met dakvenster, aansluiting wasapparatuur, opstelling Remeha HR c.v. combiketel (2016) en met pvc/zeil vloerafwerking. Slaapkamer (4) voorzijde v.v. grote dakkapel met draai-/kiepraam en elektronisch bedienbare sunscreen, laminaat vloerafwerking en bergruimte achter knieschot. Slaapkamer (5) achterzijde met dakkapel v.v. draai-/kiepraam, laminaat vloerafwerking en bergruimte achter knieschot. Slaapkamer (6) achterzijde v.v. grote dakkapel met 2 draai-/kiepramen, laminaat vloerafwerking en bergruimte achter knieschot.

Vliering: Ruime bergvliering ca. 11m2 (hoogte ca. 0.78m).

Tuin

Diepe voortuin op het zuidwesten met buitenverlichting, zonnescherm en grenzend aan voetpad, groenstroken en brede singel. Voortuin ca. 7.00x6.00m.

Achtertuin op het noordoosten met vrijstaande stenen berging en achterom. ca. 9.30x6.00m. incl. berging ca. 2.88x2.88m. Berging voorzien van sedum-/groendak

Geïnteresseerd in de woning? Neem contact met ons op!

Contactinformatie
De Huizenbemiddelaar Gouda
Walmolenerf 44
2807 DG Gouda
gouda@dhbmakelaardij.nl
0182-516998

Ook uw huis verkopen? Neem contact met ons op. 

Vraag direct een gratis waardebepaling aan