arrow_drop_up arrow_drop_down
Aankoopmakelaar Gouda

Aankoopmakelaar Gouda

Aankoopmakelaar Gouda - service en resultaat voor een eerlijk tarief

Aankoopmakelaar met een vast laag tarief van 995,- euro (incl. BTW)

Huis kopen in Gouda

Huis kopen in Gouda

Wilt u een huis kopen in Gouda en omgeving en zoekt u een betrouwbare en deskundige aankoopmakelaar? Bij ons bent u aan het goede adres. Wij bieden u deskundige aankoopbegeleiding in de zoektocht en aankoop van uw droomhuis. U krijgt bij de Huizenbemiddelaar Gouda complete en deskundige aankoopbegeleiding tegen een vast laag tarief.

Goedkope aankoopmakelaar

Met De Huizenbemiddelaar als aankoopmakelaar betaalt u nooit teveel

Ons wordt steeds vaker de vraag gesteld of het inschakelen van een aankoopmakelaar nuttig is! Begrijpelijk, want hoe waardevol een aankoopmakelaar is, wordt nog (te) vaak onderschat. Een huis kopen is een niet alledaagse aanschaf, het is een belangrijk en emotioneel moment in ieders leven.

Een aankoopmakelaar behartigt de belangen van de koper, waar de verkopend makelaar die van de verkoper behartigt. Een aankoopmakelaar zal deskundig wijzen op de aandachtspunten, ondermeer de reële waarde van de woning, het vaststellen van de ontbindende voorwaarden en het uitsluiten van juridische valkuilen in het voorlopig koopcontract.

Daarnaast levert een aankoopmakelaar u ook financieel voordeel op. U laat de prijsonderhandelingen over aan de ervaren aankoopmakelaar. Deze handelt zonder emotie, waardoor een relatief lagere koopprijs wordt behaald. De minimale investering in een aankoopmakelaar verdient u daarmee direct terug.

Bij de Huizenbemiddelaar bespaart u dus dubbel. Op de reguliere prijs van de aankoopmakelaar én op de koopprijs van uw droomhuis.

Wat kunt u van ons verwachten?

 • Vaste lage prijs van 995,- euro incl BTW.

 • Uitgebreide kennis en ervaring als aankoopmakelaar zodat u niet teveel betaalt.

 • Compleet aankoopmakelaar dienstenpakket.

 • VBO-makelaar, vakbekwaam en betrouwbaar.

 • Up-to-date inzicht in het nieuwste woningaanbod in Gouda en omgeving

 • Deskundig makelaar én financieel adviseur voor persoonlijk advies op maat.


In het algemeen wordt er gemiddeld 1% (exclusief BTW) van de koopsom in rekening gebracht. Als voorbeeld:

Bij een koopsom van € 250.000,- betekent dit een courtage van wel € 2.500,- exclusief BTW

(= € 3.025,- inclusief BTW).

Bij ons betaalt u slechts € 995,- inclusief BTW. Dus niet gerelateerd aan de koopsom van een woning maar gewoon altijd een vast laag tarief!

Goedkope aankoopmakelaar in Gouda

Duizenden euro’s besparen
op aankoopmakelaar in Gouda

Een goede aankoopmakelaar helpt u meteen duizenden euro’s besparen door een scherpe prijs voor u te bedingen. Zeker met een overspannen huizenmarkt wordt het steeds uitdagender de juiste woning te vinden én te kopen. Een goede aankoopmakelaar biedt een actueel en volledig overzicht van alle woningen die binnen uw interesse vallen en zorgt dat u uw droomhuis voor de scherpste prijs krijgt.

Jammergenoeg vragen de meeste aankoopmakelaars ook meteen duizenden euro’s voor hun dienstverlening. Dit is niet nodig. Wij zijn erachter gekomen dat we voor een voordelige prijs een complete dienstverlening aan kunnen bieden. U bespaart daardoor twee keer: door een scherpe aankoopprijs (onze specialiteit) én op de makelaarskosten. 

De gehele aankoopbegeleiding voor het vaste, zeer lage tarief van 995,- euro inclusief btw.

Wat u gemiddeld bespaart op makelaarskosten bij de Huizenbemiddelaar in vergelijking met het gangbare courtagebedrag van aankoopmakelaars in Nederland (1,5%):

Goedkope aankoopmakelaar Gouda


Het geld dat u bespaart op uw courtage kunt u gebruiken om uw kosten koper te financieren, te sparen, een badkamer of keuken te verbouwen, achterstallig onderhoud weg te werken of om gewoon lekker op vakantie te gaan.

Complete dienstverlening aankoopmakelaar

Complete dienstverlening aankoopmakelaar

Een voordelige vaste prijs gaat bij de Huizenbemiddelaar samen met een complete en deskundige dienstverlening. Onze aankoopbegeleiding bestaat uit de volgende diensten:

 • Begeleiding en advies bij de tweede bezichtiging.
 • Realistische waardebepaling van de woning.
 • Onderhandeling van de scherpste prijs (onze specialiteit).
 • Beoordeling van het voorlopig koopcontract.
 • Verzorgen dat de afspraken uit het koopcontract van begin tot eind goed worden doorlopen door beide partijen.

Als u wilt kunt u bij ons ook terecht voor financieel advies. Bij de aankoop van uw woning heeft u namelijk vaak te maken met twee adviseurs: de aankoopmakelaar en de hypotheekadviseur. Dit kan behoorlijk veel kosten aangezien beiden vaak courtage rekenen. Daarnaast kan er vertraging en miscommunicatie ontstaan in de schakeling tussen de twee adviseurs. Dit is niet handig wanneer u een gewild huis probeert te kopen.

Wat kunt u verwachten wanneer u zowel een aankoopmakelaar als financieel adviseur via ons inschakelt?

 • Aankoopmakelaar en financieel adviseur voor één vaste lage prijs, geen courtage of variabele tarieven.
 • Snelle communicatie en schakeling bij onderhandelingen.
 • Geen miscommunicatie tussen makelaar en financieel adviseur.
 • Gedegen inschatting van de financiële mogelijkheden bij aankoop.
 • Transparantie over wat u betaalt en wat u ervoor terugkrijgt.

 Kom gerust langs op ons kantoor in Gouda

Of u nu een woning zoekt in Gouda, Waddinxveen, Moordrecht, Haastrecht, Reeuwijk of een andere plek in Gouda en omgeving. Wij helpen u graag.

Wilt u eerst met ons kennismaken of heeft u vragen over een huis kopen? We kunnen ons goed voorstellen dat u eerst wilt kennismaken of vragen wilt stellen over de mogelijkheden. Neem daarom gerust contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis.

Wij gebruiken cookies