Makelaar in Capelle aan den IJssel - De Huizenbemiddelaar


Betaalbare en lokale makelaar 

in Capelle aan den IJssel

Wordt u ook blij van een eerlijke prijs?

1295,- incl btw.

Geen verborgen kosten

Lokale makelaar

Kent de markt door en door

9,2

320+ tevreden klanten

Kies voor een betrouwbare en lokale makelaar

in Capelle aan den IJssel!

Als u kiest voor De Huizenbemiddelaar, dan krijgt u resultaat voor een vaste en eerlijke prijs. Wij werken efficiënt en door onze kennis van de lokale markt, kunnen wij u datgene bieden wat u nodig heeft. Onze no-nonsens mentaliteit heeft ons al honderden tevreden klanten opgeleverd. Bent u de volgende?

1.

Wij zijn een lokale makelaar

Wij zijn al jarenlang actief in het westen. Wij kennen de lokale markt: ook Capelle aan den IJssel kent voor ons geen geheimen!

2.

Wij werken met een vast bedrag

De Huizenbemiddelaar werkt met een vast en laag bedrag van 1295,-. Hierdoor weet u wat u kunt verwachten!

3.

Gratis waardebepaling

Het is wel zo fijn als u weet waar u aan toe bent. Daarom krijgt u bij ons een gratis waardebepaling van uw huis.

De makelaar in Capelle aan den IJssel 

Wij zijn al geruime tijd actief in Capelle aan den IJssel en omgeving. Wij kennen de lokale situatie en weten hoe de regionale woningmarkt in elkaar steekt. Dit komt door veel ervaring, kennis en kwaliteit. Alleen hierdoor zijn wij in staat u te leveren wat we kunnen. Uiteraard wel tegen de juiste prijs. Wij kunnen dit echter niet alleen. Door met u in gesprek te gaan en goed samen te werken, krijgen wij helder voor ogen wat u wilt en wenst. U krijgt heldere en transparante communicatie en kwaliteit. En het resultaat dat u wilt. 

De gehele begeleiding voor het vaste, zeer laag tarief van 1295,- euro inclusief btw.

Wat kunt u van ons verwachten?

 • Vast laag tarief van 1295,- euro (incl. BTW)
 • Zeer hoge klanttevredenheid (gemiddeld 9,2)
 • Lokale makelaar - uitgebreide kennis van de regionale huizenmarkt in Zuid-Holland
 • Gecertificeerd VBO Makelaar
 • Persoonlijke begeleiding van begin tot eind
 • Compleet dienstenpakket voor het verkopen van uw huis

Uw voordelige verkoopmakelaar om uw huis te verkopen in Gouda en omgeving

De meeste makelaars vragen duizenden euro’s voor hun diensten. Gemiddeld brengen ze rond de 1,5% van de koopsom in rekening. De Huizenbemiddelaar werkt met een vast laag tarief van 1295,- euro (incl. BTW) of uw woning nou voor 100.000,- euro of 1.000.000,- euro wordt verkocht. Hiervoor krijgt u een compleet verkoopmakelaar dienstenpakket waarmee u van begin tot eind wordt ontzorgd:


 • Waardebepaling woning
 • Professionele fotoreportage en pakkende verkooptekst
 • Promotie op de grootste landelijke woningsites (Funda e.d.)
 • Promotie via onze website en onze andere kanalen
 • Opvang en nabellen van geïnteresseerden
 • Onderhandeling prijs en leveringsvoorwaarden
 • Opstellen verkoopakte
 • Onderhouden contact en afhandeling met de notaris
 • Persoonlijke begeleiding met o.a. doornemen van succesvolle de verkoopstrategie en technieken

Goedkoop is geen duurkoop bij De Huizenbemiddelaar

Bij ons staat resultaat voorop, maar wel tegen een eerlijke prijs. Door een vaste prijs af te spreken komt u niet voor verrassingen te staan, en wordt voorkomen dat wij het huis tegen de verkeerde prijs aanbieden. Het is een bewezen methode die in de huizenmarkt het beste werkt. Volgens een afgesproken bedrag gaan we aan het werk en proberen de beste kwaliteit te leveren. Zo koopt of verkoopt u uw huis tegen de juiste prijs. De Huizenbemiddelaar … werkt niet met een variabele prijs, waardoor er geen verborgen kosten zijn. Hierdoor verloopt de samenwerking transparanter. Dit is prettig voor u en voor ons.

In Capelle aan den IJssel en omgeving resultaat en een prima prijs

Bij De Huizenbemiddelaar krijgt u waar voor uw geld. U krijgt de best mogelijke prijs, terwijl wij altijd gaan voor resultaat. Wij kennen de regio uitstekend en zijn op de hoogte van de situatie. Doordat wij werken met een vaste prijs weet u waar u aan toe bent en zijn er geen verrassingen achteraf. U krijgt geen onnodige extra’s en betaald daar dus ook niet voor. Wij doen wat nodig is om u het resultaat te geven wat u wilt. 

Uw huis verkopen in Capelle aan den IJssel


De meeste makelaars vragen duizenden euro’s voor hun diensten. Gemiddeld brengen ze rond de 1.85% van de koopsom in rekening. Wij werken met een vast laag tarief van 1295,- euro (incl. BTW) ongeacht de waarde van uw woning. Hiervoor krijgt u een compleet dienstenpakket waarin u van begin tot eind wordt ontzorgd.

Kortom: het totale pakket om uw huis succesvol te verkopen.

Wilt u deskundig en persoonlijk advies bij het verkopen van uw huis?

De Huizenbemiddelaar Gouda staat voor u klaar wanneer u uw huis wilt verkopen. De Huizenbemiddelaar heeft verstand van zaken én heeft uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt in Capelle aan den IJssel en omstreken. De Huizenbemiddelaar is er voor ú!

Gratis waardebepaling van uw huis?

Wat is de marktwaarde van mijn woning? Die vraag krijgen wij regelmatig en is van belang voor uw plannen. De waarde van uw woning kan mee of tegen vallen. Om zekerheid te krijgen biedt De Huizenbemiddelaar Gouda daarom gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning aan.

Maak vrijblijvend een afspraak met De Huizenbemiddelaar in Leiden

Of u nu uw huis wilt verkopen in Leiden, Gouda, Alphen aan den Rijn, Waddinxveen of in ergens anders. Wij helpen u graag.

We kunnen ons goed voorstellen dat u eerst wilt kennismaken of vragen wilt stellen over de mogelijkheden. Neem daarom gerust contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis.

[gravityforms id="1" title="false"]