Uw makelaar in Gouda

Ook uw huis snel verkopen in Gouda?

995,- incl btw.

Geen verborgen kosten

Lokale makelaar

Kent de markt door en door

9,2

320+ tevreden klanten

Goedkope makelaardij in Gouda

Wij onderscheiden ons met een vast laag tarief van 995,- euro (incl. BTW)

Makelaar in Gouda

Bent u op zoek naar een betrouwbare en voordelige makelaar in Gouda? Bij de Huizenbemiddelaar Gouda bent u aan het juiste adres. Wij staan voor een deskundige dienstverlening en volledige transparantie over kosten en resultaat. U wordt bij ons van begin tot eind ontzorgt bij de aankoop, verkoop en waardebepaling van uw woning.

De Huizenbemiddelaar telt inmiddels 53 vestigingen in Nederland en dat is niet zonder reden. Onze service is Vertrouwd, Vernieuwend, Voordelig en Vakkundig. Dat ziet u terug in de tevredenheid van onze klanten (gemiddeld 9,2). Alles wat u bij een makelaar mag verwachten krijgt u bij ons en meer. 

Wat kunt u van ons verwachten?

 • Vaste lage prijs van 995,- euro incl BTW.
 • Uitgebreide kennis en ervaring als verkoopmakelaar voor snel en scherp resultaat
 • Een compleet verkoopmakelaar dienstenpakket
 • VBO-makelaar, vakbekwaam en betrouwbaar
 • Deskundig makelaar én financieel adviseur voor advies op maat voor een vaste prijs
 • Snel en scherp (ver)koopresultaat.
 • Zeer hoge klanttevredenheid (gemiddeld 9,2)

Makelaar in Gouda voor een vaste lage prijs

Er komt veel kijken bij de aankoop en verkoop van een woning. Contracten, onderhandelingen, juridische voorwaarden en nog veel meer zaken waar deskundigheid en zorgvuldigheid belangrijk is. Daarom kiezen de meeste mensen om een makelaar in te schakelen. De makelaar beschikt over de benodigde kennis over de verkoop, aankoop en waardebepaling van woningen en zorgt voor het opstellen van de contracten.

Het vinden van een betrouwbare en tegelijkertijd voordelige makelaar is echter bijzonder lastig. Het merendeel van de makelaars werkt op courtage basis, waardoor u vaak duizenden euro’s kwijt bent voor de makelaarsdiensten. Dit is helemaal niet nodig in deze tijd. Bij ons kunt u voor een vaste lage prijs een compleet makelaar dienstenpakket krijgen  welke voldoet aan de 4 V's van De Huizenbemiddelaar Gouda. 

 • Vertrouwd - U mag van uw makelaar alle bekende en vertrouwde werkzaamheden verwachten die door een makelaarskantoor worden verricht. Onder andere mag u verwachten: een waardebepaling van uw te verkopen huis, een presentatie van de woning (foto's en teksten) door de makelaar gemaakt, publicatie op de belangrijke websites waaronder Funda, verkoopondersteunende artikelen en acties. Het maken van afspraken voor bezichtigingen van de woning. Het in overleg met u voeren van prijs en leveringsvoorwaarden Het opstellen en controleren van de koopovereenkomst bij een geslaagde verkoop. 
 • Voordelig - De Huizenbemiddelaar Gouda werkt met een vaste en transparante prijsstelling. U wordt op de dag van verkoop niet geconfronteerd met een aanvullend courtage bedrag berekent over de verkoopsom. Dit laatste kan u vele duizenden euro's verkoopkosten opleveren.

  Vraag gerust bij ons kantoor op wat uw kosten zijn bij een verkoopopdracht. Wij vertellen dat vooraf! 

 • Vakkundig - Uw makelaar is lid van de brancheorganisatie VBO makelaars. U maakt gebruik van de kennis en ervaring van de VBO makelaar om de Vertrouwde werkzaamheden deskundig en zorgvuldig te laten uitvoeren.
 • Vernieuwend - U kunt als verkoper zelf bepalen hoe u de bezichtigen uitvoert. Wilt u dat zelf doen of laat u de rondleidingen over aan de makelaar?

  Bij de Huizenbemiddelaar Gouda bepaalt u zelf wat bij u past.

Het geld dat u bespaart op uw courtage kunt u gebruiken om uw kosten koper te financieren, te sparen, een badkamer of keuken te verbouwen, achterstallig onderhoud weg te werken of misschien wel gewoon om lekker op vakantie te gaan. 

De gehele begeleiding voor het vaste, zeer laag tarief van 995,- euro inclusief btw.

Makelaar in combinatie met financieel advies in Gouda

Verkoopt of koopt u een huis? Dan moet u doorgaans twee adviseurs in de hand nemen: een makelaar en een hypotheekadviseur. Dit is vaak prijzig aangezien beiden meestal met hoge variabele tarieven werken. Daarnaast loopt de communicatie tussen beiden niet altijd vlekkeloos. Wij bieden zowel makelaarsdiensten als hypotheekadvies. Dit heeft een aantal belangrijke voordelen:

 • Vlotte communicatie en schakeling bij onderhandelingen.
 • Geen miscommunicatie tussen makelaar en financieel adviseur.
 • Een makelaar en financieel adviseur in Gouda voor één vaste lage prijs.
 • Gedegen inschatting van de financiële mogelijkheden bij aankoop en verkoop van uw woning.

Maak vrijblijvend een afspraak met de makelaar in Gouda

Of u nu een woning wilt verkopen in Gouda, Waddinxveen, Moordrecht, Haastrecht, Reeuwijk of een andere plek in Gouda en omgeving. Wij helpen u graag.

We kunnen ons goed voorstellen dat u eerst wilt kennismaken of vragen wilt stellen over de mogelijkheden. Neem daarom gerust contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis.

arrow_drop_up arrow_drop_down