Te Koop Tollensstraat 115 Gouda

Te Koop Tollensstraat 115 Gouda 

Te Koop Tollensstraat 115 Gouda 

In een rustige en gezellige woonwijk, aan een jaren '30 straat gelegen, ruime 6 kamer, 2 onder een kap woning op 200m2 eigen grond, met kamer en suite, 5 slaapkamers, voor-, achter- en zijtuin, stenen berging en achterom.

De woning is in 1948 gebouwd in opdracht van een Goudse stroopwafelfabrikant ten behoeve van het management. In het huis komt u diverse karakteristieke elementen tegen. Centraal gelegen, vlakbij diverse winkelvoorzieningen, het historische centrum van Gouda, het NS station, basisscholen, gezondheidscentrum en uitvalswegen.

Centraal gelegen, vlakbij diverse winkelvoorzieningen, het historische centrum van Gouda, het NS station, basisscholen, gezondheidscentrum en uitvalswegen.

Bouwjaar: 1948,
Perceeloppervlakte 200 m²,
Gebruiksoppervlakte wonen: 149 m2
Externe bergruimte (berging in achtertuin):5 m2
Gebouwgebonden buitenruimte (balkon achterzijde): 11 m2
Kleine vliering

De verkoper vertelt:
Een heerlijke woning die voor Randstadbegrippen erg veel ruimte heeft. De woning is licht, ruim en sfeervol. Met drie kinderen had ieder kind een eigen kamer en was er nog steeds ruimte voor een studeerkamertje. De tuin biedt de mogelijkheid om de fietsen droog te zetten onder de overkapping.
De omgeving is zeer prettig. Veel parkeergelegenheid, makkelijk bereikbaar, twee nabije basisscholen en op wandelafstand van het centrum. Toen wij kwamen werd de kerk gerenoveerd en in gebruik genomen als gezondheidscentrum, waardoor huisarts, tandarts, apotheek en fysiotherapeut zeer nabij zijn. De supermarkt op 150 meter hebben wij als zeer prettig ervaren. De vergeten boodschap is dan geen enkel probleem meer.
Verbeteringskansen liggen er door zonnepanelen op het dak aan de achterkant te plaatsen. Door de ligging op het zuiden kan hier een groot rendement gerealiseerd worden.
Wij hebben hier met veel plezier gewoond. Nu de kinderen het huis uit zijn, dragen we het huis graag over aan iemand die, net als wij, geniet van een woning in de jaren 30 stijl.

Geïnteresseerd in de woning? Neem contact met ons op!

De Huizenbemiddelaar Gouda

Dhr. Han Jansen

Oosthaven 54

2801 PE Gouda

0182-516998

gouda@dehuizenbemiddelaar.nl

Ook uw huis verkopen voor een vast laag tarief van € 1295,- incl. btw?

Vraag direct een gratis waardebepaling aan


[gravityforms id="2" title="false"]