arrow_drop_up arrow_drop_down

Te koop Onder de Boompjes 21 Gouda

Te koop Onder de Boompjes 21 Gouda

Uitstekend onderhouden en gemoderniseerde ruime (brede) 6 kamer eengezinswoning nabij het historische centrum maar toch gelegen in een rustige woonwijk met voldoende parkeergelegenheid (gratis).
Gelegen in een kindvriendelijke buurt met veel jonge gezinnen, het woonhuis is met zijn 4 slaapkamers dan ook meer dan geschikt voor een gezin. De woning is gemoderniseerd naar de standaarden van deze tijd.
De extra´s van deze woning zijn de grote tuin aan de achterzijde, zonnig gelegen en
de multifunctionele ruimte, het souterrain, 41 m2, te bereiken van uit de hal op de begane grond en vanuit de tuin aan de achterzijde.

Via de vaste trap komt u op de overloop van de eerste verdieping vanuit waar de slaapkamers, badkamer en het tweede balkon bereikbaar zijn, evenals de vaste trap naar zolder.

Vanuit de tuin aan de voorzijde treedt u de entree binnen van de woning, waarna u zich in de lichte, hoge hal bevindt. Hierin treft u aan de garderobekast met schuifpanelen, de trapopgang naar de eerste verdieping, de trap naar het souterrain, het toilet en u betreedt de kamers en suite.
De woonkamer (3,85 x 3,46) aan de straat zijde en de eetkamer (4,20 x 3,46) aan de tuinzijde.
De eetkamer geeft toegang tot de keuken en via de dubbele openslaande deuren naar het zonnige balkon aan de achterzijde (5,39x1,15) welke u weer toegang geeft tot de lager gelegen tuin.
De tuin is gelegen op het zuiden (10,20 x 5,40)


Geïnteresseerd in de woning? Neem contact met ons op!

De Huizenbemiddelaar Gouda

Dhr. Han Jansen

Oosthaven 54

2801 PE Gouda

0182-516998

gouda@dehuizenbemiddelaar.nl

Ook uw huis verkopen voor een vast laag tarief van € 1995,- incl. btw?

Vraag direct een gratis waardebepaling aan


Wij gebruiken cookies