arrow_drop_up arrow_drop_down

Te Koop Gravestein 86 Gouda

Te Koop Gravestein 86 Gouda

Op mooie locatie, met vrij uitzicht op groenstrook aan de voorzijde, vrij uitzicht aan de achterzijde, gelegen ruime 5 kamer tussenwoning.
De woning beschikt over een voortuin en een ca. 10 meter diepe op het zuiden gelegen achtertuin met een vrijstaande stenen berging en een achterom.
Ruime en lichtrijke woonkamer, gesloten keuken, 4 slaapkamers en badkamer.

De woning ligt in een kindvriendelijke en groene woonomgeving (Bloemendaal) in de directe nabijheid van groot winkelcentrum, scholen, uitvalswegen en diverse openbare voorzieningen, waaronder een gezondheidscentrum.


De woning ligt in een kindvriendelijke en groene woonomgeving (Bloemendaal) in de directe nabijheid van groot winkelcentrum, scholen, uitvalswegen en diverse openbare voorzieningen

Eerste verdieping
Overloop met toegang tot alle vertrekken.

Slaapkamer 1 met wastafel is aan de voorzijde van de woning. Betegelde badkamer voorzien van inloopdouche, radiator, vaste dubbele wastafel en 2e toilet.
2 Slaapkamers gelegen aan de achterzijde.

Deze etage is deels belegd met vloerbedekking en deels met vinyl.


Tweede verdieping
Overloop met bergruimte achter knieschotten, opstelling cv-combiketel (Remeha Tzerra 2016) en opstelling wasapparatuur.

Ruime zolderkamer voorzien van vaste (inbouw) kast en dakkapel aan de achterzijde van de woning.

Bijzonderheden
- De woning is deels voorzien van dubbele beglazing.
- Fraai aangelegde voor- en achtertuin (zuid).
- Rustige ligging aan de voor- en achterzijde.
- Gelegen aan voetpad waardoor zeer kindvriendelijk wonen.
- Gelegen in de kindvriendelijke woonwijk "Bloemendaal".

Deze vrijblijvende object-informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid daarvan kan de makelaar geen aansprakelijkheid aanvaarden, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle informatie is niet meer dan een uitnodiging tot het doen van een bezichtiging en/of een bod.

Toelichtingsclausule NEN2580 De meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.


Geïnteresseerd in de woning? Neem contact met ons op!

De Huizenbemiddelaar Gouda

Dhr. Han Jansen

Oosthaven 54

2801 PE Gouda

0182-516998

gouda@dehuizenbemiddelaar.nl

Ook uw huis verkopen voor een vast laag tarief van € 1995,- incl. btw?

Vraag direct een gratis waardebepaling aan


Wij gebruiken cookies