Huis verkopen in Alpen aan den Rijn - De Huizenbemiddelaar


Betaalbare en lokale makelaar in Alphen aan den Rijn

Wordt u ook blij van een eerlijke prijs?

1295,- incl btw.

Geen verborgen kosten

Lokale makelaar

Kent de markt door en door

9,2

320+ tevreden klanten

Makelaar Alphen aan den Rijn

Bij De Huizenbemiddelaar krijgt u waar voor uw geld. U krijgt de best mogelijke prijs, terwijl wij altijd gaan voor resultaat. Wij kennen de regio uitstekend en zijn op de hoogte van de situatie. Doordat wij werken met een vaste prijs weet u waar u aan toe bent en zijn er geen verrassingen achteraf. U krijgt geen onnodige extra’s en betaald daar dus ook niet voor. Wij doen wat nodig is om u het resultaat te geven wat u wilt. 

Waarom ook in Alphen aan den Rijn kiezen voor De Huizenbemiddelaar?

Lokale makelaar in Alphen aan den Rijn

Wij kennen de provincie Zuid-Holland door en door. U vindt ons aan de Oosthaven 54 in Gouda. U kunt ons bereiken op 0182-516998 of u komt gewoon persoonlijk bij ons langs. U bent van harte welkom voor oriënterend gesprek. 

Kennis van de lokale markt in Alphen aan den Rijn

Wij zijn al 9 jaar actief in de provincie Zuid-Holland. Wij zijn op de hoogte van de lokale markt, zeker ook in Alphen aan den Rijn.

Vast bedrag van 1295,- incl btw.

De Huizenbemiddelaar Gouda werkt met een vast en laag bedrag van 1295,-. Hierdoor komt u niet voor verrassingen te staan en weet u wat u van ons kunt verwachten. Uiteraard staan wij garant voor service en resultaat. 

U heeft één vast aanspreekpunt 

Han Jansen zal u het hele aankoop- of verkoopproces begeleiden. Met veel plezier, kennis en kennis gaat Han op pad in Alphen aan den Rijn.

Gratis waardebepaling van uw huis

Wat is de marktwaarde van mijn woning? Die vraag krijgen wij regelmatig en is van belang voor uw plannen. De waarde van uw woning kan mee of tegen vallen. Om zekerheid te krijgen biedt De Huizenbemiddelaar Zuid-Holland daarom gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning aan. 

Zeer hoge klanttevredenheid - gemiddelde klantbeooordeling = 9,2

Zoekt u een betrouwbare en voordelige makelaar in Alphen aan den Rijn e.o.? Wilt u niet teveel betalen en tegelijkertijd een makelaar waar u op kunt vertrouwen? Die heeft u gevonden. De Huizenbemiddelaar is al jaren uw betrouwbare en voordelige partner bij de verkoop en aankoop van uw huis.

Huis verkopen in Alphen aan den Rijn - service en resultaat voor een eerlijk tarief.

De meeste makelaars vragen duizenden euro’s voor hun diensten. Gemiddeld brengen ze rond de 1.85% van de koopsom in rekening. Wij werken met een vast laag tarief van 1295,- euro (incl. BTW) ongeacht de waarde van uw woning. Hiervoor krijgt u een compleet dienstenpakket waarin u van begin tot eind wordt ontzorgd.

Kortom: het totale pakket om uw huis succesvol te verkopen.

Wat kunt u van ons verwachten?

 • Vast laag tarief van 1295,- euro (incl. BTW)
 • Zeer hoge klanttevredenheid (gemiddeld 9,2)
 • Lokale makelaar - uitgebreide kennis van de regionale huizenmarkt in Zuid-Holland
 • Gecertificeerd VBO Makelaar
 • Persoonlijke begeleiding van begin tot eind
 • Compleet dienstenpakket voor het verkopen van uw huis

De gehele begeleiding voor het vaste, zeer laag tarief van 1295,- euro inclusief btw.

Uw voordelige verkoopmakelaar om uw huis te verkopen in Alphen aan den Rijn en omgeving

De meeste makelaars vragen duizenden euro’s voor hun diensten. Gemiddeld brengen ze rond de 1,5% van de koopsom in rekening. De Huizenbemiddelaar werkt met een vast laag tarief van 1295,- euro (incl. BTW) of uw woning nou voor 100.000,- euro of 1.000.000,- euro wordt verkocht. Hiervoor krijgt u een compleet verkoopmakelaar dienstenpakket waarmee u van begin tot eind wordt ontzorgd:


 • Waardebepaling woning
 • Professionele fotoreportage en pakkende verkooptekst
 • Promotie op de grootste landelijke woningsites (Funda e.d.)
 • Promotie via onze website en onze andere kanalen
 • Opvang en nabellen van geïnteresseerden
 • Onderhandeling prijs en leveringsvoorwaarden
 • Opstellen verkoopakte
 • Onderhouden contact en afhandeling met de notaris
 • Persoonlijke begeleiding met o.a. doornemen van succesvolle de verkoopstrategie en technieken

Goedkoop is geen duurkoop bij De Huizenbemiddelaar

Bij ons staat resultaat voorop, maar wel tegen een eerlijke prijs. Door een vaste prijs af te spreken komt u niet voor verrassingen te staan, en wordt voorkomen dat wij het huis tegen de verkeerde prijs aanbieden. Het is een bewezen methode die in de huizenmarkt het beste werkt. Volgens een afgesproken bedrag gaan we aan het werk en proberen de beste kwaliteit te leveren. Zo koopt of verkoopt u uw huis tegen de juiste prijs. De Huizenbemiddelaar Gouda werkt niet met een variabele prijs, waardoor er geen verborgen kosten zijn. Hierdoor verloopt de samenwerking transparanter. Dit is prettig voor u en voor ons.

Wilt u deskundig en persoonlijk advies bij het verkopen van uw huis?

De Huizenbemiddelaar Gouda staat voor u klaar wanneer u uw huis wilt verkopen. De woningmarkt is vaak onbekend terrein. Daarom is het heel prettig en nuttig om u te laten bijstaan door een deskundige en betrokken makelaar. De Huizenbemiddelaar heeft verstand van zaken én heeft uitgebreide kennis van de lokale woningmarkt in Alphen aan den Rijn en omstreken. De Huizenbemiddelaar is er voor ú!

Gratis waardebepaling van uw huis?

Wat is de marktwaarde van mijn woning? Die vraag krijgen wij regelmatig en is van belang voor uw plannen. De waarde van uw woning kan mee of tegen vallen. Om zekerheid te krijgen biedt De Huizenbemiddelaar Gouda daarom gratis en vrijblijvend een waardebepaling van uw woning aan.

Maak vrijblijvend een afspraak met uw makelaar

Alphen aan den Rijn

Of u nu uw huis wilt verkopen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Capelle aan den IJssel, Waddinxveen of in ergens anders. Wij helpen u graag.

We kunnen ons goed voorstellen dat u eerst wilt kennismaken of vragen wilt stellen over de mogelijkheden. Neem daarom gerust contact met ons op en maak vrijblijvend een afspraak bij ons op kantoor of bij u thuis.

[gravityforms id="1" title="false"]